Skip to main content
YBB Formule

Hoe werkt YBB architecten?

Met een helder stappenplan weet u precies waar u aan toe bent. Het stappenplan is à la carte. Samen stellen we het perfecte menu samen. En dat doen we stap voor stap. Zo weet u bij elke stap waar u aan toe bent.
 • INVENTARISTATIE.
  Kennismaking & Brainstorm.
 • ONTWERP.
  Visualisatie, Concept & Ontwerpschetsen.
 • UITWERKING.
  Definitieve tekeningen, bouwtekeningen, electra plan, details en de uitwerking van interieur onderdelen.
 • REALISATIE:
  Bouwvergunningen & begeleiding tijdens de bouw.

Concept & ontwerp

U heeft besloten gebruik te willen maken van onze diensten. We gaan de concepten uitwerken en de eerste ontwerpschetsen maken zodat u een helder beeld krijgt van de plannen. Dit zijn heldere visualisaties van het nieuwe interieur die inspireren en prikkelen. Uiteraard kunt u kiezen uit meerdere opties. Alles in samenspraak.

Uitwerking

De voorgestelde concepten worden naar aanleiding van uw feedback verder uitgewerkt en geperfectioneerd. Nu komen we ook met de voorstellen voor materialen en kleuren. Komen we met een lichtplan en kiezen we de merken van benodigde apparatuur.

Realisatie

We gaan aan de slag, het project moet nu gestalte krijgen. Bouwvergunningen worden aangevraagd. Uitvoerders worden geslecteerd en misschien wel het belangrijkste. Er word een realistische planning gemaakt met het bijhorende kostenplaatje. De interieur architect kan de gehele uitvoering van het project voor zijn rekening nemen. Dan kunt u zich focussen op uw eigen specialisme.

Adres

Schellingwouderdijk 299a
1023 NL Amsterdam

Contact

T: +31 20 4233774
F: +31 84 2299488
M: +31 6 54330903