Skip to main content
Kennis

De interior designer neemt zorgen uit handen.

U zult niet de eerste zijn die na de verbouwing een paar weken vakantie nodig heeft om weer een beetje mens te worden. Het ís ook nogal wat: de verantwoordelijkheid over de planning en het budget. U spreekt de taal niet van de aannemer, heeft geen verstand van materialen en wat dingen zouden moeten kosten of hoeveel tijd iets inneemt. Dit kunt u laten begeleiden door de interior designer. Die heeft kennis van materialen. Die heeft goede contacten als het gaat om de uitvoering. En die weet wat dingen kosten. Met een interieurarchitect slaapt u een stuk rustiger.

De voordelen van interior design.

De voordelen van Interior design zijn legio. En hoewel een interior designer natuurlijk geld kost kunt u ook daadwerkelijk kosten besparen doordat er tijd gewonnen wordt en de benodigde materialen net even voordeliger worden ingekocht. Maar de belangrijkste reden blijft toch de vakkundigheid waarmee de interior designer de klus klaart.

U loopt niet uit de planning.
De juiste vakmensen worden ingezet.
Minder stress, een beter resultaat.
Goede vakmensen uit het netwerk van de architect.
De beste materialen slim ingekocht.

De interior designer zorgt voor tijdsbesparing.

Een interieurarchitect bespaart u veel tijd. Niet alleen letterlijk uw uren natuurlijk. Maar ook in het gehele traject. Doordat de interieurarchitect het overzicht heeft, kunnen de werkzaamheden naadloos op elkaar aansluiten. De interieurarchitect werkt met uitvoerders waar hij van op aan kan. Die doen wat ze beloven en dus op tijd opleveren.
Interior designer

Adres

Joop Geesinkweg 125C
1114 AB Amsterdam

Contact

T: +31 20 423 37 74
F: +31 84 2299488
M: +31 6 54 330 903