Skip to main content
Kosten

Wat kost een binnenhuisarchitect
of architect?

Dat is waarschijnlijk de eerste vraag die bij u opkomt op het moment dat er word nagedacht over het inschakelen van een binnenhuisarchitect of architect. En dat is niet zo gek, een nieuw interieur of een verbouwing brengt immers al genoeg kosten met zich mee.

De realiteit is anders. Er is een juiste verhouding tussen de kostprijs van de architect en het werk dat verricht wordt. De architect neemt zorgen uit handen en weet beter waar hij de juiste mensen vandaan haalt en waar U de mooiste materialen kunt vinden. Ook op het gebied van vergunningen heeft de architect een streepje voor. De kunst van aanvragen samen met het kennen van de juiste aanspreekpunten scheelt tijd, geld en stress.

De architect of binnenhuisarchitect kosten zijn helder opgebouwd.

De interieur architect en de architect werkt in overzichtelijke stappen waarin het voor u inzichtelijk wordt wat er moet gebeuren en wat de kosten zijn.

Het begint met een Brainstorm waarin u samen de situatie en de wensen bespreekt. Hieruit ontwikkelt de architect een eerste ruwe voorstel. De volgende stap is de uitwerking van de plannen zodat deze ook daadwerkelijk uitgevoerd kunnen worden.

Zonodig kan de architect begeleiden bij de vergunningsaanvraag of deze zelfs volledig uit handen nemen. De architect weet hoe dit traject werkt en zo heeft u de grootste kans dat uw plannen uitgevoerd kunnen worden.

Adres

Joop Geesinkweg 125C
1114 AB Amsterdam

Contact

T: +31 20 423 37 74
F: +31 84 2299488
M: +31 6 54 330 903