Skip to main content
Kwaliteit

U heeft een speciaal object voor
een interieurarchitect?

Nu is het zaak dat we weten wat we doen en de juiste mensen op de klus hebben. Een monument bijvoorbeeld, dat is een specialisatie. Hiervoor kunt u niet zomaar elke timmerman in dienst nemen.

De mensen die hieraan mogen werken moeten verstand hebben van oude bouwmaterialen. Vind maar eens iemand die mooi kan werken met stopverf bijvoorbeeld voor ijzeren raamwerken.

De interieurarchitect kan fouten voorkomen en zorgen dat u niet de hoofdprijs betaalt. En misschien wel het belangrijkst: uw object wordt in ere hersteld , behoudt zijn klasse of wordt tot iets moois gecreëerd met behulp van de architect.

U heeft een spoedproject voor
een interieurarchitect?

U moet uw huidige woning binnen afzienbare tijd opleveren, dus de nieuwe woning moet klaar, de winkel moet open op de gestelde datum of het bedrijf moet van start. Soms is er een situatie waar we niet omheen kunnen. Dan is het de kunst om prioriteiten te stellen zonder het ideaal uit het oog te verliezen.

Een interieurarchitect is dan eigenlijk onmisbaar. Juist als u  geen risico’s mag lopen. Er is geen tijd voor fouten en tegelijk wilt u niet op kosten gejaagd worden door partijen die er een slaatje uit willen slaan omdat ze weten dat u geen kant op kunt.

Een gedegen planning, de juiste uitvoerders, slimme oplossingen en een ijzersterke begeleiding zijn de benodigde middelen voor een mooie finish.

Planning is de sleutel

Soms moet iets snel en soms is het vooral belangrijk dat we een monument in ere houden of herstellen. Altijd is het belangrijk dat we kwaliteit hoog in het vaandel dragen en de wens van de klant in het oog houden. De interieurarchitect kan het onderscheid maken. Die weet wat belangrijk is en wat de volgorde van handelen en uitvoeren moet zijn.
interieurarchitect

Adres

Joop Geesinkweg 125C
1114 AB Amsterdam

Contact

T: +31 20 423 37 74
F: +31 84 2299488
M: +31 6 54 330 903